Over ons Het waren Katia's ouders, die in 1964 de basis legden voor wat nu Baby & Co is.

Onder de naam Baby Cars richtten ze toen een speciaalzaak avant-la-lettre op, die al snel uitgroeide tot een begrip en kon rekenen op een vaste klandizie. Dat Katia de zaak ooit zou overnemen, leek onvermijdelijk. “Dat stond in de sterren geschreven”, zegt ze.

Het jaar 2000 werd een sleuteljaar: het jaar waarin de familiezaak werd opgesplitst in twee delen. Heel lang zou dat evenwel niet duren, want in 2008 namen Katia en haar man Koen een drastische beslissing: ze zouden zelf de teugels terug helemaal in handen nemen. De twee winkels werden weer samengevoegd, en het geheel kreeg een nieuwe naam: Baby & Co.

In een prachtig herenhuis in het hartje van Antwerpen vindt u - verspreid over drie verdiepingen - de mooiste collecties voor uw baby.

U kan bij ons terecht voor de complete inrichting van de babykamer met bijhorende uitrusting, voor een uitgebreid gamma van kinderwagens, maxi-cosi, parken en nog zoveel meer!

Wij verzorgen met veel liefde, geduld en toewijding uw geboortelijst of bestelling. We hebben een uitstekende dienst naverkoop.